Sunday, January 29, 2012

dari Bukit Damansara ke KLCC

Akhirnya department kami berjaya juga dipindahkan ke menara bank islam yang terletak di jalan pinang, belakang KLCC.
Serabut juga nak suai kan diri dengan naik lrt. Tapi seronok jugak dapat drive 6.30pagi ke lrt kelana jaya tanpa jem. Hik hik.
Naik lrt kul 7 tak ada orang. Boleh duduk sambil layan kpop.
So, sebelum kami ke menara kami buat makan- makan. Ala.. Pics tak banyak. Tu gambar doa sebelum makan. Saya bawak puding roti dan kek batik yg sold out. Suka!
Then hari jumaat kami selamat tiba di tempat baru. Sibuk unpacked. Tapi saya tak unpacked sume sebab tak lama lagi pun nak blah kan. Sobs..
So hari hari pergi klcc sekarang. Hehe. Dapatlah rasa sebelum ke menara lain pulak..:-)
Published with Blogger-droid v1.7.4

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin