Sunday, January 29, 2012

dari Bukit Damansara ke KLCC

Akhirnya department kami berjaya juga dipindahkan ke menara bank islam yang terletak di jalan pinang, belakang KLCC.
Serabut juga nak suai kan diri dengan naik lrt. Tapi seronok jugak dapat drive 6.30pagi ke lrt kelana jaya tanpa jem. Hik hik.
Naik lrt kul 7 tak ada orang. Boleh duduk sambil layan kpop.
So, sebelum kami ke menara kami buat makan- makan. Ala.. Pics tak banyak. Tu gambar doa sebelum makan. Saya bawak puding roti dan kek batik yg sold out. Suka!
Then hari jumaat kami selamat tiba di tempat baru. Sibuk unpacked. Tapi saya tak unpacked sume sebab tak lama lagi pun nak blah kan. Sobs..
So hari hari pergi klcc sekarang. Hehe. Dapatlah rasa sebelum ke menara lain pulak..:-)
Published with Blogger-droid v1.7.4

Thursday, January 26, 2012

this blog gonna be private

Assalamualaikum.

Saya decide untuk delete blog hanyslovett ni. Pada mulanya. Tapi bila tkenang kan semua cite yang penah saya lalui saya coretkan di sini, syg pulk rasanya... Banyak jugak pics yang saya dah terhilang lepas episod pecah rumah ada kat blog picisan ni.
Jadi saya nak privatekan. Sebab -sebabnya ialah;
1. Saya rasa tak ada orang baca pun. Tapi stats naik juga. Hehe. Pelik.
2. Ada orang suka putar belitkan apa yang saya cerita mengikut sedap rasa hati dia. Contoh, sy cite hal saya beli handbag yang boleh guna untuk 4 kegunaan, tp orang kata saya menunjuk handbag baru. Huhu. Aku cite beli tv flat 42 inch kang nangis!
3. Orang-orang juga suka andai dia adalah topik utama. Wah, sungguh glamer kamu kan? Mestilah TIDAK!

jadi jadi jadi, sesapa yang masih nak baca pasal say, pasal opis baru nanti, pasal wedding boleh jenguk blog b2b ok, pasal korea, pasal tips2 and nasihat yang sungguh 2cents tu, TOLONG saya dengan emelkan emel anda. Senang saya buat invitation hanya orang tertentu saja boleh view n baca n whatever u want to do..
Emelkan ke wnorhanis@gmail.com okey...
Published with Blogger-droid v1.7.4

Thursday, January 12, 2012

i hereby tender..

hak hak. isk.


yeay, berjaya hantar resignation letter setelah berhempas pulas membuat keputusan mau pergi ke tak.

ye la banyak benda kena consider.

no bonus kalau tender skang.

kawan-kawan sehati sejiwang sekapak mana mau cari lagi.

bos yang lepak dan boleh terima pendapat, mana mau cari skang.

bos yang boleh 'berkau aku', terpaksa di tinggalkan.


hasilnya, tak sampai setengah jam surat di hantar, mailbox penuh.

bertanya.

kemana?

kenapa nak tinggalkan bank islam?

better offer ke?

berapa dorang offer?

bila last?

tak sayang bonus ke?


hati sedikit goyah. bos yang kejauhan call.

siap nyanyi lagu 'Sampai Hati'. janji akan cuba usaha yang terbaik. suruh saya jangan buat apa-apa lagi.

haih.

bile ke office yang kejauhan, bos kejar. ceh, macam tau-tau je cuba lari dari hadap bos.

orang bertanya lagi.

tak mengeluh.

dalam diam, saya senyum sendiri.

alhamdulillah, orang notis saya selama ni.


bos dah start prepare 'counter letter'. senyum lagi.

^_^ menyenangi bila sedar diri disayangi.

andai masih rezeki disini, permudahkan segalanya bagi ku, Ya Allah.

sayangnya tiada tandingan. tak mungkin saya lupa segala jerit perih dan ilmu selama ni.

tapi ada keluarga yang bakal saya bina tak lama lagi. ekonomi harus kukuh.

*mode menyedapkan hati*

Bekas Telur Vantage - need help

Dear all,
ada sesapa tau kat maba blh dpt bekas telur vantage yang macam pic kat atas tu dgn harga murah? So far paling murah rm1.50 kat nilai. Klau dpt rm1.20 pun okey. Perlukan dlm 350pcs.. Tolong ye.!
Published with Blogger-droid v1.7.4

Wednesday, January 11, 2012

WW: acid folic

Ouch. I'm not pregnant, yet
Published with Blogger-droid v1.7.4

Wednesday, January 4, 2012

Welcome back, peeps

Okey. Welcoming untuk kawan-kawan yang kembali bekerja.
Ada yang cuti panjang sampai dua minggu. Tahniah.
Kami yang belum berkahwin kenalah jaga office. Huhu.
Dah lama cuti kan, balik beketja haruslah lebih bertenaga. Kan?
Janganlah duk bising, bos i bagi emel sampai 70. Peningnya. Bukak-bukak emel, bertimbun kerja.
SO?
Nasiblah bos masih ingat kamu masih berkhidmat. Kalau dia ingat kamu sudah berenti keje? Huhu.
Published with Blogger-droid v1.7.4
Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin