Thursday, November 17, 2011

Citer Korea

Sekarang dah kembali tonton citre korea di tv. Sebab banyak pulak citer best2. Softcopy yg diberi org pun byk tak sempat tengok lagi. Takpe masa banyak lagi. Boleh tengok dihari muka.


Sekarang kat KBS World hari rabu dan khamis ada cite Glory Jane. Jalan citenya menarik. Ada banyak misteri yg 'tolonglah apa cite sebenar ni'. Its tense. Tapi tu yang buat menarik. I love the heroine. Park min young. She smile brightly. Overwhelming.



see? yiputta! ..... and overwhelming..


Since dah mengada ambik astro b.yobd sebab nak sangat beyond korea kan, saya dah dapat tengok channel One! Kat korea namanya SBS. Skarang tengah ralit dengan Deep Rooted Tree. Cite zaman dulu kala. Tapi entah macam mana anis-yang-moden ni suka and siap ternangis mleleh leleh air mata (pergh, penangan betul cite korea ni). GoOd to know other culture and history. dengarnya hero yg masih kecik tu adalah hero citer The Successfull Story of Bright Girl. Yang berlakon dgn Jang Nara jual produk kecantikan tu.. Ingat?

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin