Thursday, November 10, 2011

Feeling Korea @ 90 Berries

















sepatutnya cerita pasal kedai 90 Berries ni kan? eh, kedai ni kedai yang come sangaaat. located kat belakang Menara Bank Islam, Jalan Tun Perak. kedai korea sebenarnya. cuma jual ice cream yogurt yang harganya RM9.90, ehem tappi, tapi, tapi bila sebut satu je word korea bila masuk, automatic u dapat 20%. sebut je, annyanghaseyo sambil bow sikit. as we respect them. walla, u got 20%. kedai ni sangat pemurah topping nya. yummy sangat! boleh berhabis kat sini tau. Dan, dan, dan ada juga smoothies yang sihat sebab kurang gula dan banyak sangat buah.

Dan... yang paling best sebab ada magazine dari Korea! gila hectic membaca nya. eh, menengok je la. tak mampu den nak baco eh.

dan lagi, ada banyak sangat DVD dari Korea. geraaamnya! latest pulak tu. haih, kalaulah boleh order dari bini tauke ni. :)


No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin