Monday, October 17, 2011

Secret Life Of Nora

15 oktober 2011 menonton teater buat kali kedua di Istana Budaya. Secret Life of Nora, hasil karya Tiara dan kawan- kawan.
Den tak mampu beli tiket ratus ratus duk depan hadap Tiara dan Roger yg hensem. Den beli tiket rm55 je sebab hangkut adik adik yang tak penah tengok teater. Bama pun tiket murah, darjat mestilah tinggi. Level 3. Huhu. Tapi okey je.. Nampak dan feel je.
Show start pukul 8.30 mlm dengan dimulakan dengan nyanyian lagu Negaraku. Lamanya tak nyanyi lagu kebangsaan.
Sinopsis cerita korang carikla sendiri. Kalau untung, show masih ada 21hb ni. Sebab 16oct adalah last show sepatutnya. Banyak minta maaf kat kengkawan yang tak terajak sebab decision nak beli tiket last minute. Sempat hangkut 7 orang je.
Choreograph tarian superb! Better than PGL. Memang kagum sebab sangat lain dari yang lain.
Heart all the outfit. Very the Wonder Girls. tiara, jual la baju baju tu. Cantek sangat!!
Adibah noor, Omg. Sangat happening. Roger bukan nama betul pun memang terbukti how broadway he is. Props sangat memang tak kedekut. One thing, tiara memang all out.
Lepas show mesti ada sesi sign. Rasa nak peluk je adibah noor. She even reply my tweet, nape tak peluk je. Awww~
heart aznil sangat. Sempat pass kirim salam guna ain.
Meet Pat Ibrahim. Kenal tak? Tauke tarian, ok. I delivered my compliments to him. He did such a great job.
Overall, cant wait for another musical.
Happy dapat bawak my siss tengok teater. Well atleast tak la jakun next time.. :-)
Published with Blogger-droid v1.7.4

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin