Saturday, October 29, 2011

phewww..

phew.. dah boleh bernafas lega dengan Acer yang baru. hehe.

mua-mula nak repair je Dell merah Ema tu. tapi, bila cost untuk Skrin dah rm450, battery rm250~ baek beli yang baru je. dah la UIA ada bagi special offer. so, duduk sebentar sambil minum air epal rm1.70, pikir baik dan buruk.

Laptop baru or repair? ok, go for baru.

10inch or 14inch? 10inch dengan 2GB pun dah dekat sama harga 14inch 2GB, siap ada CDROM. huhu. ok, gor for 14inch.


then, drawa duit. bayar. tunggu isnin.

jalan pi makan nasi arab kat rumah akikah budak, dapat call, bagitau dah boleh ambik laptop baru. yeay! dah boleh layan City Hunter semula. dah boleh blogging tanpa prejudis dan dendam. huhu.

nanti nak cerita pasal trip Langkawi lagi.

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin