Sunday, September 11, 2011

Etude House : Magic Enzyme Pack Peeling

i'm not sure about have i post about Etude House?

i dont care. still wanna post it, even might post it before. hahaha.

Etude House. falling in love masa kat Korea.

i love most the Magic Enzyme Pack Peeling.




beli masa kat Korea hari tu. biasa jumpa peeling untuk body je kan. sebab ph muka berlainan so, sangat susah kot nak jumpa peeling unutk muka. terasa scrub sangat harsh untuk muka walau St. Ives adalah yang sangat terbaik scrubnya. bila promoter yang sangat cun dan baik hati membuat demo kat kami walau dorang tak berapa nak fasih English, sangat teruja dengan hasilnya. nampak sangat tangan masa tu berdaki banyak sebab pantas gila peeling nya. haha.


apa bezanya bila pakai peeling ni? serious, peeling ni tak harsh. just macam pelembap, dan perlahan-lahan gosok kat muka. semua daki akan keluar sendiri bersama peeling tadi. dan basuh muka dengan air suam. muka akan lebih lembap, lembut dan berseri. serius ni. muka yang kusam akan jadi berseri. dan lebih pinkish. muka saya sensitif dengan kosmetik yang harsh, cepat je naik merah-merah. tapi peeling ni memang gentle. :)


saya guna dalam 2 kali seminggu. sayang woo. tak tahu lah kat Outlet Malaysia ada ke tak. sebab dari pengetahuan masa kat kat Korea, barang Korea takes about 6 months before export to other country. tak pernah jenguk Etude Hose Malaysia. harap-harap ada nanti. nak buat hantaran kahwin pakai barangan Etude. affordable dan confirm pakai.


ada satu produk lagi yang saya sangat fall in love. nanti ada masa review lagi ye.

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin