Sunday, September 4, 2011

corat coret Raya 2011

Alhamdulillah.

selesai Raya 2011. cukup-cukupla makan nya. huhu. serius makan time raya ni memang boleh naik mendadak. yalah, semua benda nak pulun. aduhai.

tapi raya yang seronok dna happening sebab balik awal, dapat buat biskut kapal dan tart gulung. dan 3 biji kek. dan nasi minyak untuk hari raya dan open house yang tak berapa nak open. biskut raya tahun ni berlambak beli. sebab mak kata nanti time majlis tunang boleh bagi orang makan-makan. okeh, mak.

kami dalam warna bank. eh, tak la warna bank sangat. merah pink shocking~ ada ke kaler tu?

hampir semua adik beradik maka dan sepupu. separuh je la~ happening.


kami tanpa engku. oh engku sibuk berborak kat atas. see, my lil bro got different theme color? budak laki, susah tul~


masa buat kuih ngan mak, mak cakap, mak ada feeling ni lah tahun terakhir saya buat kuih ngan mak. huhu. ain dah sah-sah. saya? mungkin~ moga dipermudahkan.

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin