Tuesday, July 5, 2011

Korea Part 6b : 7 June 2011 – Everland Theme Park

Everland Theme Park ~ antara 7 taman tema terbesar di dunia. Dan memang besar!

Tak banyak yang kami sempat jelajah sebab masa agak suntuk. Tapi cecilai kata, kami wajib ke Safari wolrd. Memang terbaik. Kami dapt lihat beruang-beruang yang sangat jinak. Diberi makan kacang, dia akan beridir dan melabai. Memang seronok. tengok LIGER – Tiger plus Lion. Huhu. Hanya seekor sahaja yang ada.



Kemudian kami berjalan sampai ke Rose Garden yang totally AWESOME.



Betapa kemaruknya kami bergambar. Huhu.



Walau hari bekerja, ramai jugaklah manusia yang pergi ke taman tema ni. Susahnya nak dapat maib game, tapi since kat sini ada system ‘waiting time’ tak lah kami rasa macma bodoh snagat menunggu. So, boleh tahu, berapa lama kami ken atunggu unutk masuk ke game. Dapatlah rasa dua game. Yang AWESOME dari Genting, pastinya.



Penat, tapi sangat seronok. Bila mahu balik, hujan pula. Bestnya, semau dapat baju hujan free J





























































































No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin