Thursday, June 30, 2011

Romance Town


Sekarang tengah hadap cerita Romance Town kat KBS World. Agak ketinggalan sikit sebab dah sampai episode 8. Tapi tak pe, boleh kejar dengan tengok kat internet. Carilah amna-mana yang meneydiakan cerita Korea online.



Cerita ni sangat sweet darling. Tak kenal hero dan heroine nya. Tapi kata Oyin yang ibarat channel KBS bergerak tu, heroine adalah heroine kedua dalam Hong Gil Dong. Alahai, belum berkesempatan tengok Hong Gil Dong walau Jang Geun Suk kesayangan berlakon juga.


Cerita pasala Maid yang fall in love dengan tuan nya. Dia jaga tuan nya yang gemuk, sesangat gemuk yang akhirnnya pergi ke Oversea dan balik, dah kurus. Tapi Maid tu tetap suka dia, daris ebelum kurus sampai dah kurus , ala-ala Siwon. TETAPI, lelaki ni berlagak bila dah handsome dan kurus. Terus nak perempuan cantik-cantik sahaja. Ettiba dia jumpa seorang perempuan yang sangat cantik kat Mall. Terus dia ajak pergi minum-minum. Perempuan cantik tu sebenarnya Maid dia tu yang pergi buat make over sekejap. Terus la Maid tu menipu dengan nama lain. Apa kesudahannya? Erm.. tengoklah ye. Sweet sangat. Watak ellaki tu gila-gila. Walau baru tengok 2 episod, 7 dan 8, terus jatuh cinta mahu tengok dar awal. Sukee ^_^.


So, mari terus menonton di KBS World pada hari Rabu dan Khamis, pukul 9 malam.



No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin