Tuesday, June 28, 2011

Baby Faced Beauty

Ingat lagi cerita My Love Pattzi?




The Successful story of Bright Girl?






Mesti kenal Jang Na Ra yang sangat comel tu kan? Dah lama tak dengar khabar pasal dia. akhinrya dia muncul buat comeback dalam drama Baby Faced Beauty. Seriously, umur dia dah 32 tahun sebenarnya. dalam cerita ni siap berlakon jadi perempuan umur 34 tahun yang jobless sebab tua dan tak berkahwin lagi. Tapi sbeab dia comel dan nampak muda, dia menyamar pakai ID adik dia dengan umur 25 tahun. Confirm la orang percaya. Tapi dia tertekan la sebab semua panggil dia ‘maknae’ means newbie. Kena buli kaw-kaw punyalah. Bila dah terkantoi, kesian nya dia. dah muka sangat comel. Huhu. Lelaki yang suka kat dia pun dah ragu –ragu sebab dia lagi tua dari lelaki tu. siap lelaki tu nak betulkan panggilan lagi. Ces, lelaki.



Masih kat KBS World lagi. Tengok tau, hari Isnin dan Selasa, 9 malam.

2 comments:

Rtp Farra Arisha said...

all koreans got baby faces i bet. hahaha :))

hanys said...

Agreed. So cute. Yiputta

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin