Friday, January 21, 2011

Lagi sedikit masa..

Hari Jumaat, selepas cuti Thapusam. Bekerja. Huh. Penat juga. Dan berat. Mendapat tahu ada kalangan rakan sekerja yang dapat kenaikan pangkat. Tahniah. Berat tanggungjawab tu. jangan dipandang ringan. Silap buat perhitungan, satu department tergadai. Andai salah guna kuasa, tidak halal gaji itu. Anak-anak menjadi mangsa.

Hari ini mau ke Low Yat. Gementarnya. Teringiinnnnnnnnnnnnn sangat dengan Galaxy S. dah meleleh-leelh air liur tengok Ain pakai. Isk. Tapi CorbyPro juga amsih dalam kesayangan. Harap-harap satu investment yang berbaloi. Puh.

Hari ini banyak menyudahkan kerja. Menyiapkan kertas kerja untuk Family Holiday. Susah dan beratnya tanpa awak, Hemi (Harap awak baca blog saya, puh)! Nasib template yang awak sediakan dulu agak membantu. Harap=harap percutian ke Cherating minggu depan membantu saya menyediakan satu Family Day yang happening dan mencapai matlamat. Ini masuk KPI juga tak? Asik kena tanya dalam meeting je. isk. Cuak juga. Namun faham kondisi semua di sini macam mendambakan ‘perfect gateaway’. Mudahan semuanya ok.

Ok, masa tinggal lagi 3 minit. Dah kena tutup PC, siap-siap kena jalan ke Pusat Bandar sensorang hari ni.

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin