Monday, January 10, 2011

Hari Kedua 2011







Event dah berlalu agak hampir dua minggu sebenarnya. Tapi nak cerita juga. hihi.
Hari kedua, 'dating' dengan my dear peeps. huhu. Bowling time. Gila lama tak main bowling. sah-sah la longkang.
Meet at IOI Mall, Puchong yang mana tak pernah jejak pun. Huh. ni Myza si baju oren/peach punya deciosion since pertama kali jadi Programme Manager.
Pertama kali juga beliau awal datang event. haha.
Wina, since dah jadi bini orang ni asyik-asyik sms je, macam tak jadi sebab laki nak pi shopping kat OU payah nak hantar ke IOI (err. time tak jadi bini orang pun sama ok). hehe.

Well, alienated jugak ngan IOI ni tapi, sampai bila perlu avoid tempat tak pernah pergi. Sekali sekala jejak tempat baru.
Kagum seh ngan Noha yang datang straight dari Kemaman. notice here, when we get older, temptation untuk balik ke kampung sangat kuat. sampai dah tak kesah kalau tol pergi balik dan minyak dekat/ lebih seratus (itu Jerantut, balik Kemaman lagi mahal).. sindrom 'semakin tua'.

Main dua game, tahulah result. memang longkang. err. tak la longkang semua. masih ada yang dapat strike tau. yang longkang tu cikgu tenaga pengajar bagi ajaran sesat. HUH. well, tempat last ler gamaknya. bila Wina datang second game, baru la dapat second last. HEHE. Chua.

Well, masih sempat bertukar gossip sampai habis suara Myza bercerita. komawo. update diri masing-masing. terasa lama sangat tak jumpa. yah. kawan. harapnya kekal sampai bila bila walau sudah beranak pinak. terima kasih menjadi kawan saya.

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin