Tuesday, January 25, 2011

Cinta hati baru

Cuba pakai SK II dua tahun lepas. beli starter kit kat sini. kemudian, pakai Treatment Essance sikit-sikit. pakai hanya bila kuli kering. gila jimat. tapi memang best. kulit macam serta merta pulih dari dalam. segera. pakai mask SK II paling syok. terasa pitera masuk ke liang-liang kulit dengan gembiranya.

Kemudian, saya beli lagi Essance tersebut. Kemudian saya beli Cleansing Gel. Pakai untuk bersihkan make up. wonderful! kulit rasa lembut sangat selepas pakai gel ni. memang make up yang kental dan tegar nak berambus dari muka hilang la.

Kemudian, saya beli cleanser yang comel juga. pun sangat seronok. sangat best sebab saya ada set yang best.

baru sahaja order untuk Facial Treatment Cleansing Oil. apa fungsinya? bila baca macam Cleansing Gel juga. mari try ye. mari kita terus melembutkan kulit muka.
ye, kulit muka saya saya lembut sekarang. hihi. dah tak kasar lagi. sampai kekasih hati saya suka cubit-cubit. adoi.

untuk yang baru nak mencuba, apa kata ambil set ini?




No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin