Thursday, December 9, 2010

Terima kasih kepada auto draft

Saya bukan la orang yang rajin untuk berblogging setiap masa. Kalau nampak sentiasa ada post tu, itu nama nya teknologi bernama Auto draft. Bila ada idea, tulis banyak-banyak topic yang terlintas di fikiran atau ada yang asyik bermain difikiran, atau benda yang nak diluahkan dalam sekali harung. Kadang-kadang sampai 6 post sekali tulis. So, buat la auto publish, pilih tarikh yang elok-elok untuk published. So, taraa.. walau tengah kat laut yang tak de coverage internet, orang yang ada internet boleh baca post kita yang baru di published kan. Terima kasih banyak kepada auto draft. Hehe. So, kalau nampak ada posting terbaru kul 3.30petang di hari khamis begini, bukan bermakna saya mengulor ok!

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin