Monday, October 25, 2010

Personal Taste



Sekarang sedang menekur (dah habis sebenarnya) pada Personal Taste, lakonan Lee Min Ho (Boys Over Flower) dan Son Ye Jin. Suka. Rasa happy je. walau ada la juga rintangan dan masalah, tapi ia nya seimbang. Sungguh la, resepi cerita Korea ni susah nak difahami. Jalan ceritanya kadang-kadang berat, kadang-kadang sangat ringan. Kepala pun ringan je bila tengok. Senyum je, bila dorang dalam cerita tu happy. Dan happy nya tak perlu dizahirkan dengan keterlaluan. Benda yang kecil-kecil pun boleh membuatkan saya tersenyum senang dan geli hati. Benda yang sikit punboleh buat hati berat dan menangis mengalir- ngalir air mata. Isk. tapi biasalah,s ampai episod ke 11, dah start kesedihan.. adui..isk.


Suka tengok lakonan Lee Min Ho dalam ni. bertambah matang. Sangat berharap dia aka nada dram seterusnya. Sayang jika bakat yanga da di biarkan macam tu sahaja.

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin