Sunday, September 5, 2010

Ramadhan 25

Agenda bermula Ramadhan 24 sebenarnya.
Lunch time, mestilah tak lunch kan. pergi SOGO. fuh, jem jugak la. tapi SOGO tak ramai sangat manusia. masih boleh berhempas pulas mencari barang. check list di tangan. mesti maintain. jangan over ok.
  • Handbag Mak - Done (Carlo Rino, ok)
  • Kasut Mak - Done (same jenis di atas, bagi match la.. huhu)
  • T-shirt Engku - Done (Bonie, siap dapat sampul raya. cantik gile)
  • err.. additional kasut kerja untuk saya - tak da dalam senarai, tapi diadakan last minute.. dapat Sembonia.
  • T-shirt Lutfi - Done
oh, ada masa lagi. round2. lepak kat Levis'. isk. teringin tapi, perlu ke? erm...
Ramadhan 25. memakbulkan hasrat ke Jalan TAR. hasrat nak pergi awal, tapi cari Proton Part Centre tak jumpa2. isk.
  • Baju Melayu lutfi - Done by ain, saya bayar ok.. huhu
  • Tudung ema dan saya - Done. tapi harga tudung naik sioot. menyampah. sombong plak tu. huhu. nasib la penghuni Malaysia ni memang perluakn tudung nak tutup aurat, kalau tak lingkup la bisnes korang kat Jalan TAR tu. huh.

sampai rumah kul 2, terus tidor sampai nak berbuka. erk. plan nak pi makan Nasi Beriani kat Tesco Shah Alam pas buka dan solat. alih-alih, sold out. isk. sedih nya. pi Pizza Hut plak, kat Tesco juga. gila bengang sebab orang Pizza boleh buat bodoh walau kami dah panggil banyak kali untuk kemas meja dan amik order. tekan button 'Call' banyak kali juga, pun tak layan. last-last blah.

pi la restoren Syed kat section 3, dengan harapan nak makan Beriani Bukhara, pun habis. ada lauk dan nasi putih je. isk. sedih. makan la roti nan dan ayam tandoori yang tak sedap tu. sumpah tak sedap, sedap lagi kat Ali Maju kat Pusat Bandar Damansara.. isk.

pastu, beli dessert di McD. hhihi. Pi Jakel, sebab nak beli tikar. murah. fuyoo. murah siot. tak pikir apa dah, dah la yang rm22 tu tinggal 2 je. terus amek, sebab masa tu ada minah dan mamat u yang asik minta turun harga dari mamat bangla tu. ternganga ko, tengok aku amek dan blah. huh. amek satu lagi, yang berharga rm29, sebab katanya made in Korea. heh. Korean pakai tikar buluh ek? so, sebab terkesima dengan Korea, amek la. total, rm51. bayar dan blah. siap angkut sensorang tu. gagah sungguh. untuk rumah nenek sebenarnya tikar tu. harap-harap nenek saya happy.. hihi.

p/s: dan sekarang rasa macam banyak gile barang untuk diangkut balik hari khamis ni. macam bawak seorang lagi kot..

1 comment:

ankowada said...

bestnye mau raya~~~~anyss, mintak kuih sepotong pos ke kami..hehe :)

SELAMAT BERHARI RAYE CIK ANYS ^^

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin