Wednesday, September 8, 2010

Hari-hari terakhir

Fuh. Dah nak habes hari berpuasa. Tak la dapat penuh 30 hari tu. kat office suasana makin senyap. Nak buat kerja pun susah sebab bila call je, semua dah start bercuti. Almaklumlah, cuti sekolah dan Uni pun dah bermula. Jalan ke kerja pun lengang dan agak smooth je. huh. Syok la kalau macam ni hari-hari. Boss besar pun dah cuti. Menambahkan keseronokan. Mari bergumbira!

Lagi 2 hari nak balik ni. desas desus kata kemungkinan raya jatuh pada hari khamis. Alamak. Janganla. Matila nak balik rabu malam tu. isk.

Ramadhan 27 juga dalam sejarah, pagi-pagi buta pada pukul 1.30 pagi, saya keluar ke TTDI jaya. Huh. Bawak housemate yang keretenya rosak yang kunci rumahnya tertinggal dalam kereta kawan yang tinggal di TTDI Jaya. Pastu, pi la tempat kereta nya tersadai untuk bagi kunci pada pakciknya. Ada ke nak pi sensorang, naik motor? Bahaya. Isk.

Jalan TAR pun jammed nak gila , nak mampos, dah tak terkata apa lagi. Ada yang las minute shopping, ada yang baru terasa ada mood nak berli baju ray. Murah! Murah! Baju kurung 3 helai rm100 jek. Tudung lycra bersulam bunga atas rm50 dapat 3. Haih! Semua murah-murah ni.. berpada-pada. Kadang-kadang kita rasa, wah murah gila ni! Alih2 pas raya, lagi murah. Haha.




Jalan TAR, Kuala Lumpur 28 Ramadhan 1431, 7 September 2010


No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin