Wednesday, September 1, 2010

Addicted


balik cuti menghabiskan dengan tidur, shopping dna layan movie Twillight Saga: Twillight dan New Moon.

sebelum tu berhempas pulas mengahbiskan Eclipse versi Melayu : Gerhana. hehe. i tak suka baca bahasa enggeris. tak der feel. harry potter pun carik bahasa melayu. hihi.

baru sedar, banyak juga part yang menarik dalam buku tidak di bawa ke filem, mungkin tidak penting dalam perkembangan hubungan cinta Bella dan Edward.

baru sedar, yang fans duk terjerit tengok Robert Pattinson bila nampal dia tu, mungkin bukan sebab dia sebenarnya. tapi sebab watak Edward tu. dalam novel, OMG, betapa bestnya dapat hot (cold) boyfriend macam Edward. the way he protect, the way he looked, the way he touched. ouch. tapi kat luar, mamat ni serabut ok. habis hensem la tu, dengan jambang dan rambut kusut tu. isk.

tak sabar tunggu The Breaking Dawn yang akan kuar next year. ada part 1 dan part 2. cari trailer yang real, hampeh, semua fan made. macam-macam corak citer dikeluarkan. isk.


ok, times up. alarm 6.15 dah bunyi. kena mandi dan siap-siap pi kerja. tata.

2 comments:

Fida Faizal said...

salam . wah . bestnya . ergh , mmg byk mcm tu kan . biasalah . nak di biaskan dari novel yang panjang lebar . tu yang cut and cut to . aigooo =.=

hanys said...

agreed. harry pottr pun banyak cut. benci..

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin