Sunday, August 22, 2010

dua.puluh.enam

18.08 pada Ramadhan 8, umur sudah genap 26 tahun. alhamdulillah. masih bernafas dibumi Allah ini. menjadi Hamba allah yang tak berapa nak humble ni. haih.

laman Facebook berkembang biak dengan ucapan dari teman-teman FB. terima kasih. hanya ada beberapa kerat yang mengucapakan birthday ke handphone, petanda, birthday anda hanya diingat sebab ada kat reminder kat FB. hehe. normal. seperti yang dijangka semasa birthday yang ke-25.

ucapan mak, bila mak nak dapat menantu ni, dah teringin sangat. itulah first time mak melemparkan soalan pasal kahwin secara direct.


di umur 26 ini, saya sudah berjaya membuat investment melalui EPF! yippe.

di umur 26 ini juga, saya sudah dapat membeli beg Carlo Rino owth RM3** + RM2**. yiha!

di umur 26 ini juga, orang masih kata saya 'student ke?' 'sudent mana?'

di umur 26 ini juga, orang masih kata saya adalah adik kepada Ain dan Ema! yippe.

di umur 26 ini juga, saya dah bersedia nak mengikat hubungan, tapi nak ke dia?


p/s: thanx to my sis + Rauf sebab buat kejutan masa berbuka di Ramadhan 11. sedapnya cake dari Baker's Cottage!

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin