Monday, July 12, 2010

diari hari-hari saya

dah lama tak update. tak der apa nak update. selain dari kerja. balik kampung makan durian dan manggis dna kemudian drive balik KL dalam keadaan pening kepala. ada cousin baru masuk UIA. dan saya mengambil tanggungkawab mengambil dan menghantar pas balik kg.
balik KL kerja macam biasa. buat itu buat ini. email orang itu, email orang ini. talk to that person. taichi apa yang patut. cakap omputih tunggang tebalik bila kena soal dengan CTO. damn. gossip sana. dengar gossip terbaru. umpat sikit-sikit. usha-usha budak lelaki bujang kat level 7 tu. huh. haha. ada berkenan? sedap je ngata orang rabun warna.
pukul 6. tutup PC. touch card. balik jalan kaki ke parking. drive balik umah. ngan marissa. borak-borak. gelak-gelak. kadang-kadang senyap sebab dah tak larat nak bercakap. sampai umah cari makanan kalau lapar. tengok how i meet your mother. gelak guling-guling. penat. tidor.
esok bangun pagi, huh kerja lagi. sambung macam dia atas ye..

2 comments:

eedachan said...

takkan tu je? hanys kan suke beraktiviti bersama kawan2.. saya suggest awak gi sungai chilling, kat kuala kubu baru.. bestt!!..

hanys said...

haha.. kdg2 nak berehat sahaja duk rumah. btw, thanx for the suggest. nanti kita cuba pegi :)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin