Wednesday, June 2, 2010

tolong saya

minggu yang penat. terlibat dalam perkahwinan kawan saya, Wina. alhamdulilah, selamat sudah kawan saya ni bernikah dan berkahwin dengan pilihan hati. penat. damn tired.
selasa, MC. haha. bukan sebab penat, tapi maybe la ada sumbangan. period cramp yang bersungguh tidak membenarkan saya pergi kerja. akibatnya terkejang atas katil sampai ke tengahari, baru larat ke klinik. adoi hai.
hari hari berlalu macam tak berapa best. hahaha.
oh lupa last week menarik. sempat pergi dating dengan kekasih hati menonton wayang Iron man 2 kul 10mlm. gile sangap. kami berdua mata dah nak tertutup. sampai umah kul 12.30 malam. hihi. esok pi kerja ngan lemah gemalai, sebab mengantuk. tapi seronok dapat luang masa bersama dia. :0
oh, hati saya macam terguris skit sebab dapat tahu mak bising sebab tak nampak batang hidung nak kawin lagi.. sedihnya. sebab, rasa macam mak tak mahu paham apa yang berlaku adalah kehendak Allah. kalau Dia kata, bukan masanya lagi saya nak berkahwin, belum la.. rasa macam, saya tak cukup menggembirakan mak. haih. susahnya. rasa mahu ambik je kursus, belajar jauh-jauh dari semua orang yang suka bertanya hal kahwin ni. jangan paksa-paksa saya boleh? tak bererti saya ada kekasih, saya perlu berkahwin segera.. tolongla.

1 comment:

Amalia Jehari~~ said...

sian kakak sy..jgn lah trasa ati ngn mak..dier just tringn jer nk tgk along kawen..org tua kan...along ni..jgn touchng2 lah..sedih plak ema...its ok..tanyer wat gurau jer ari tu..ema tanyer along bile nk kawen tu..saje usik..love u along..so much..tgk ema plak touching..ajal n jodoh tngn Allah..

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin