Sunday, June 13, 2010

Piala Dunia

demam Piala Dunia sudah bermula! mula-mula malas jugak nak layan bola ni. tapi semalam tengok aksi Korea Selatan, huh, sungguh membanggakan rakyat Asia dan juga peminta cite Korea mcm saya ni.. huhu. mcm biaslah, hero Korea selatan, Park Ji Sung, si mata sepet yang kalau senyum sungguh hilang matanya.. pernah gak wonder, mcm mana la dia boleh nampak bola ek? hehe
ok. apa-apa pun. harap semua fan bola pandai membahagikan masa, bola dan kerja. opis dan rumah. jangan sangap plak di opis ye..
si suami plak, jangan selalu lupakan isteri yang nak jugak tengok cerita lain kat TV tu.
si boyfriend (terutama BF saya tu), jangan pura-pura lupa nak baals msg saya plak.
kawan-kawan yang baru berkahwin dengan suami yang rupanya fanatik Bola, bersabarlah ye. musim kahwin=musim bola, saper suh kawin time ni. hehehe..

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin