Sunday, June 27, 2010

Minggu yang biasa, tapi saya suka


Semalam berjalan satu hari suntuk. 100km ++ jugakla si BOBO berjalan dibawak tuannya ni.
Pagi-pagi, bawak kereta Neo Maris untuk servis.
Kendian ke Shah Alam untuk pesta Buku di Kompleks PKNS. dapat 3 biji buku ini. meet Syud yang super vz. dan Nazurah yang muka cam kelat je haha. so, malas nak kacau minta autograph.


Kemudian melepaskan nafsu lapar di Mcd seksyen 2. melahap sampai mampu dapat cawan FIFA. hehe.
muka tengah menunggu kul 12. sebab jam kami dah kul 12pm. tapi McD ni lambat 10 minit. ceh.


Kemudian kembali ke subang perdana ambik Neo. kopak Maris rm350. huhu.
Terus pecut ke KL. masjid jamek. jalan TAR, masjid india, dan Jakel. Hasilnya, last minute di Jakel, dapat la mencari kain baju untuk raya. complete set untuk my sis dan mak. No pic please. its P n C. haha. tip: temanya turqoise tahun ni. sweet.

Pulang ke rumah, sempat lagi singgah The Curve. tengok manusia spoil brat melepak. dengan usia dalam 14-16 tahun, dengan short pant, short skirt, dengan makeup mak oii, sambil lepak di restoran open air mewah, main blackberry smabil layan FB. hah. sungguh KL la korang ni.

Oh, di sini ada Flea Market la. dapat strawberry Cameron Highland! syok nye!


Balik umah, macam nak pitam gak la. penat gile.
Ahad pagi bangun breakfast at almost 10am. hehe. then, masak lunch untuk ain yang nak pi keje. petang rasa bosan plak layan TV dan novel, buat cup cake comel ni.. happy bile Maris keep makan tanpa henti lagi-lagi time panas.. :) want some?

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin