Friday, May 21, 2010

Tentang FAN

Secara keseluruhannya, ia tentang Epik High. Dan hasil seninya. Lagunya. Video clip nya. Yang tersendiri. Dan rare.


Tapi hari ni, mari bercakap tentang Music Video (MV) FAN. Bukan kipas. Peminat.


MV ni menarik. Ia tentang FAN yang kipas susah mati (die hard fan). Si gadis bertemu dengan si artis di tepi lorong ketika si artis sedang pengsan, mungkin sakit, atau pengsan kena pukul. Entahla.



Kemudian si gadis kurung si artis. Culik. Si gadis macam tak paham kenapa si artis menjerit-jerit minta dibebaskan. Yang psiko, bila si gadis terbau si artis sudah semakin busuk setelah berhari-hari dikurung, si gadis pun basuh la si artis dalam mesin basih. Gila betul. Tapi si gadis macam tak rasa itu satu benda yang gila.

Si gadis invented roket. Motif? Haha. Wait.

Si artis pernah hampir membakar diri, tapi si gadis dengan selamba padamkan dengan alat pemadam api. Hah! Muka memnag tak boleh blah.



Setelah roket siap, si gadis pengsankan si artis dengan gas pemedih mata. Kemudian si artis diikat di atas roket. Menjerit-jerit si artis sampai dah tak mampu menjerit. Akhirnya menangis.



Nasib baik roket tak lepas di lancarkan. Huh! Tak habis terer bina roket lai tu..


Motif nak roketkan si artis? Sebab tak nak orang lain share si artis dengan si gadis. Alang-alang, hantar je ke bulan so, takdelah orang nak die hard fan kat si artis. Adoi la…

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin