Wednesday, March 17, 2010

my athmosphere

haih. minggu ni sangat busy. secara tiba-tiba. oh, dari last week sebenarnya. kerja datang bertub-tubi. ingatkan selepas projek besar habis, bolehlah kami concetrate JD kami. adohai, jadi cleaner la plak. aku dan marissa kena balance kan semua branches untuk entire february. fed up sebenarnya sebab dua orang je buat kerja gila ni. mata pun dha naik berpinar tengok number. oh. gila sekejap.
lain-lain cerita, yeay, my sis will start on her new Bank next week. di mana? surprise! so happy for her. hope she could make better than CIMB.. :)
one of my friend asked me to be her 'pengapit' or should i say Made of Honor (coz aku rasa kerjanya kena ikut mana penganti pergi, layan penganti apa dia mahu..). mulanya ok, but then realize that we receieve alot of projects which due this June which we need to focus on those training material, training system, documentation, mock run and also system LIVE. haih. so, sorry friend.. cant make it. i'm so vulnerable.. sian kamu nanti terpaksa cari pengganti last minute...
oh! so sleepy rite now. tata.

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin