Tuesday, February 16, 2010

You're Beautiful



sekarang sedang kusyuk menghadap 'You're Beautiful'. aah. best sangat. seronok.
mengisahkan seorang Sister a.k.a Nun, Go Min Nyu yang terpaksa menggantikan abangnya, Go Mi Nam dalam sebuah Band popoular, AN JELL yang terdiri daripada:

Hwang Tae Kyung yang kerek gila, sangat-sangat pembersih, kalau terkena kotoran boleh pengsan, ada maasalah dengan ibu nya sendiri yang meninggalkan dia terkapai-kapai keseorangn.even ibunya sendiri tak tau dia allergic (too death) pada udang, alah pada bunga. ibunya menganggap kelahiran tae Kyung adalah satu beban.
Shin woo, seorang yang sangat gentle dna charming. penyabar. suka minum air teh suam.
Jeremy, seorang yang berambut putih, gila-gila. snagat suka kan epal dan buah-buahan. suka minum jus kerana baginya buah-buahan ada banyak sangat vitamin. pernah tinggal di eropah lama.

Go Mi Nyu a.k.a Go Mi Nam pun memulakan hidupnya sebagai ahli baru dalam AN JELL. menahan sikap Tae Kyungg yang sangat kerek. go mi nam pulak asik tercari pasal dengan si Tae kyung ni. dan sampai satu hari, Tae Kyung find out yang mi nam adalah perempuan. dia sangat meletup, cuba bagtau pengurus Ahn. tapi Mi nam merayu agar di dapat cari mak nya melalui nyanyian. tae kyung benarkan, sampaila satu ahri, Mi Nam dapat tau yang maknya sudah meninggal dunia. mi nam ambil keputusan unutk kelaur dr band, tapi Tae Kyung dalam tak sedar menahan Mi nam dari dari keluar. perlahn-lahan tae kyung semakin tidak boleh kehilangan Mi Nam. mi nam yang lurus, pula asik berperasaan berdebar bila pandang Tae Kyung. dia tak sedar itulah perasaan cinta.
pengurus Ma (yang tau Mi nam adalah Min Nyu) sangkakan Mi nam sukakan Shin woo (oh, shin woo dah dapat agak mi nam tu perempuan sebba tu dia pun banyak protect mi nam).
tae kyung pun ingatkan Mi Nam suka kan Shin Woo. Jeremy yang blur-blur menganggap Mi Nam adalah gay dan cuba menggoda Tae Kyung dan Shin Woo. tapi dialah yang apling happy bile dapat tau Mi Nam adalah perempuan. asik nak peluk Mi Nam je. si Tae Kyung dan Shin Wo terpaksa tarik Jeremy dari asik nak peluk Mi Nam. haha. kelakr.
ohh. complicated. citer ni best. giler-giler. kadang-kadang hati jadi berat dan sedih tengok Mi Nam kena pikul beban jadi lelaki. tapi lawak bila dia lupa dia sedang berlakon jadi lelaki, sampai tae Kyung kena ingatkan dia berkali-kali. dan juga so sweet tgk Tae Kyung yang kerek gile protect Mi Nam dalam dia tak sedar.. haiih. penangan citer korea..


p/s: saya sangat suka ngan Tae Kyung. comel.

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin