Friday, October 16, 2009

Annual Leave

Bengang and sick! Kenapa? Aku sungguh tak paham dengan superior a.k.a bos aku ni. She keep question about my Annual Leave. Bukan sekali. Tapi sudah berkali-kali. Pernah dia bising kat orang lain, bertanya banyak lagi tinggal cuti aku. Dia kata aku kerap amik cuti. Kerap? Hello, raya aku cuti satu hari je tau, compare orang lain yang cuti katak, sebelum dan selepas raya.tak question pun.
Then semalam dia siap bangkit dalam meeting lagi, tanya cuti aku berapa hari lagi. Siap warning lagi jangan samapi hutang cuti…hello, boleh ke hutang cuti?? Perghh. Tension tul. Aku sistematik la,dah plan cuti dari awal tahun lagi. Dia je yang taktau. Tak paham aku. Kenapa concern sangat dengan cuti aku. Ada cuti, cuti je la. Takder cuti,duk lakat opis, kan?

p/s: mak aku siap amek cuti, duk umah baca Yassin ketika kami semua exam, UPSR, PMR n SPM. Ada dia buat untuk anak-anak dia?? Tepuk dada, tanya cutila.. thinking about to plan next year leave and give it to her.. what u say?

1 comment:

Ramhaimi said...

marah nampak........jgn la mare yer....sabar separuh dari iman...huhuhu

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin