Sunday, June 14, 2009

one to let go

lega, penat, happy, sedih and sleepy. Lega,habis sudah majlis tunang kawan aku, wina. finally. senang.happy for her, tak lama pun bercinta, erm, setahun kot. tapi dah lama kenal since sekolah. cinta lama bertaut kembali.sdeih, tahun depan wina dah jadi isteri orang. erm, lain plak citer bila dah ada keluarga sendiri nanti.berjela panjang nasihat kami dan pesanan papa nya. dengar ye! and damn sleepy sebab semalam tido kul 3 pagi. tolong dia wat persiapan terakhir. penat siot. tapi takpe, demi kawan kan. okey, enjoy pics.

p/s: i love the goodie bags. so cute and nice. ye, kami bagai nak gila buat bunga rampai. nuha dah hampir jadi hantu daun pandan :)
paling best bila kami bergambar 'sarangeyo' dengan tangan bentuk love, the photographer terkezut. benda baru ni, dia cakap. hehe.


No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin