Sunday, April 26, 2009

Shal's wedding & small reunion

shal dan jeff di singgahsana
aku dan ain, peneman aku.. siapa lagi cantik?? aku kan?? kan? hehehe

aku, sarah n roon



saper lagi cun?? mestilah aku kan?? kan? kan?


awek Poon, Poon dan Apek..

robert dan Long makan bersuap, erk?! hehee..lakonan semata-mata

su anne, Iskandar dan zarul aizat launghing on pics their taken


apa la yang si badak, fecca dan apek bincangkan??

its really gret to have this kind of gathering. sambil menyelam minum air, sambil attend wedding kawan, kita berjumpa semula kawan lama. but frankly speaking, ada yang dah berubah (of course). sangat-sangat. maybe sebab dah lama sangat tak jumpa membuatkan kelu lidah nak berborak, walhal time sekolah dulu, kita berborak n buat macam-macam bersama.. contohnya, su anne. kami join PUM bersama-sama, satu kelas form2 n form 3, stay up bersama untuk buat projek before pergi MRSM PC untuk PUM. tapi bila jumpa, boleh kita say hi sahaja? aku suka bercakap, tapi bila apa yg aku tanya just jawab, aaa, okey je, macam tu la atau just laugh, what should i do?? mcm tu juga dengan Fecca. she used to be my roomate, classmate. but its seems nothing to talked about. last2, aku happy dengan Jay dan apek. what to do? hanya mereka yg tak berubah..



1 comment:

farhyamar said...

hai..surprisenyer..xtau my blog msk In-Trend...bln bper tu?..

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin