Tuesday, April 21, 2009

Emak si Tomok



Skang ni tengah hangat sangat dengan One in Million dan AF7.. okey, hangatke?? Bagi aku tak hangat pon.. sebab duadua program aku tak tengok.. kalau ada pon, tertengok sebab ter tekan channel ketika One in Million tengah on the air. Cess. Gatal sungguh tangan aku ni..
Okey, apa persamaan yang ada pada kedua-dua rancangan ni??
Both of them:
1. reality TV
2. reality TV yang mencari penyanyi ( tak cukup penyanyi ke kat Malaysia ni??)
3. 100% pilihan penyanyi terletak pada peminat. Undi sms beb!!
4. ada judges yang pedas, hangat dan laser.
5. ADA ANAK KAKAK TEA LADY DI OPIS AKU..

No 5 yang paling best sebab kak Siti yang bekerja sebagai Tea Lady di Bank Islam adalah ibu kepada Tomok dan Isma (AF7).. mula-mula aku kerja kat sini pon, aku terkejut dengan kenyataan Kak Siti adalah emak kepada Tomok.. skang dah percaya. Hahaha… kak siti pandai masak wooo.. sangat suka memasak… dan dia sangat-sangat menyokong penglibatan anak-anak dalam kerjaya sebagai penyanyi.. memang dia takkan missed pergi tengok konsert Tomok dan Isma.. walau jauh, dia gagahkan juga. Sian dia, sedih sangat bila Syafinaz kutuk2 si Tomok.. yerla, mak kan. dia yang mengandung, bersalin dan jaga budak tu sampai besar.. maunya tak terasa kalau anak di kutuk..
Tentang si Tomok, aku ada rahsia besar yang aku simpan sejak aku berenti sekolah. Psst. I used to be die hard fan Tomok. Damn. That’s such a shamed moment. Huh! Simpan gambar sioott.. adeihh.. masa tu New Boyz memnag glamer gile la. So, rasanya Tomok jadikegilaan jugak la. Dengan dahi luas nya.. then, bila aku dah menginjak umur 16 tahun, realize yang semua tu sungguh kebudakan, aku buang semua gambar dan tidak lagi meminati Tomok mahupun New Boyz. Ah, malunya reveal secret ni. Huh!

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin