Monday, March 9, 2009

saya demam!

dah lama aku tak demam seteruk ini. dan Allah uji aku demam dengan seteruknya ketika aku seharusnya have fun di Cameron Highlands sempena Family Day Opis aku. adeih.. its hurts.. dan aku masih pening mlm ni. risaunya macam mana nak ke opis esok.. takutnya pitam lagi dalam LRT. yang paliing aku cuak skang, aku mengalami headache yang sangat melampau. everytime aku tunduk atau angkat kepala atau start berjalan, aku akan dizzy. dan aku tak boleh tgk matahari atau cahaya lampu kereta, aku sangat-sangat pening dann tak boleh berdiri tegak. time drive aku tawakal jer, sebab ada adik aku dalam kereta. aduh.. naper ni ek??

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin