Sunday, March 29, 2009

OST Confessions of a Shopaholic




dah tengok cerita Confessions of a Shopaholic?? best kan? sangat kelakar dan terkena batang hidung sendiri. for those yang kaki shopping, and suka swipe, u have to watch this movie. for lesson. ya, aku tak nak di kejar debt collector sampai kena buat list alasan yang telah di beri. its make ur life difficult in your future. sukanya tengok Rebecca Bloomwood, Girl in the Green Scarf yang menasihati tentang kewangan, tapi dia sendri berhutang USD16k.. and yes, the hero, Luke Brandon, he's so cute with the British slang.. God, punyalah geram, sampai aku cubit2 myza demi menyatakan, ' comelnya dia!!!'.. paling kelakar time diorang dance.. Rebecca wat dance yang 'oh, tolonglah, malu la wei'.. and the cute Luke pun wat muka 'what she's trying to do?'. hehehe... well, suka soundtrack movie ni? aku senaraikan OST Confessions of a Shopaholic.


1. Girls Just Wanna Have Fun - Greg Laswell

02. Fashion - Lady Gaga

03. Uncontrollable - Adrienne Bailon

04. Calling You - Kate Deluna

05. Don't Forget Me - Macy Gray

06. Blue Jeans - Jesse James

07. Again - Natasha Bedingfield

08. Stuck with Each Other - Akon, Shontelle

09. Bad Girl - Pussycat Dolls

10. Big Spender - Adrienne Bailon

11. Takes Time to Love - Trey Songz

12. Unstoppable - Kat DeLuna

13. Shopaholic Suite - James Newton Howard

14. Accessory - Jordyn Taylor


oh, kat sini aku bagi link untuk download all this ost.. tak perlu bayar, percuma sahaja.



No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin