Friday, March 27, 2009

kata orang.. menyakitkan hati

kenapala aku tak boleh berpakaian seperti mana kehendak aku tanpa ada orang dok suka mengomen?? orang lain pakai, and worst, tapi orang tak kesah. kenapa aku di kesahkan. orang lain tu lagila, dah berkawin, beranak pinak, bila dress up sket, and sometimes over pon orang tak kesah. aku?
kadang-kadang penat la dengan orang-orang ni. takkan aku nak berpakaian macam orang dah umur 40 an. pakaian mencermikan attitude. attitude mencerminkan 'what you are'. used to be, aku adalah orang yang berpakaian mencerminkan attitude. now, aku 'kena' berpakaian based on apa orang kata.
pakai kemeja, orang kata, 'anis, seksi'. orang lain tak pula di komen.
pakai tudung naik sikit, 'anis, seksi'.
akhirnya, aku selesa pakai baju kurung. tapi masih kata, 'anis, dah lama tak pakai seluar'. damn. (nuha, myza, nak duk opis korang, boleh pakai apa sahaja!)
dan aku paling benci ngan orang yang tak rapat ngan aku, komen sesuka hati pada aku.
'naper makin berisi ni?' hello, ko yang makin besar bontot aku tak tegur pon. duit aku, aku punya pasal la. bukan ko bayar food aku. dalam hati je la.
'eiii, suka pegang anis, berisi sedap je'(sambil picit2 lengan gebu aku). eh, aku tak suka di pegang2 la. aku bukan teddy bear. nak teddy bear, beli sendiri la. main sesuka sedap rasa je pegang2 aku. kalau aku pegang2 ko, suka?

3 comments:

Ramhaimi said...

amboi.....mare ker..hopefully tak marah kat saya yer.....bagi saya .buat dek jer la....mulut manusia mana boleh tutup da..

maiza mza said...

Nis maner ader berisi...cumel dahhh. hanys seksis...dier tak seksi dier hot jer... ok what hari2 baju kurung tak deer la ko shopaholic baju casual cam aku n noha...tapi noha lagi byk dari aku.

ella medusa said...

dear..ya ampun...sampai begitu sekali??geram punya pasal sbb ko berisi..leh pegang2 n picit2??apa???giler arrrr...hahahahhahaaa..
Anyss..pedulikkanlah dorang tue..yang penting ko bahagia sudah~~~~

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin