Friday, February 20, 2009

tarik traffic

skang tengah banyak giler issue yang aku kira boleh tarik trafiic ke blog masing-masing. aku malas nak bercerita pasal isu2 ni. sebab tak suka dengan komen2 orang yang bermacam-macam. tapi nak juga brief skit2.. boleh ek...
1. Elizabeth Wong dan kisah nude pic
isu yang tengah panas sakng. bermacam pendapat orang kuarkan. taip jer nama dia ni, bermacam-macam jenis blog, pandangan boleh kita daapt. tapi nak dpat her nude pic??? malam skit.. or lupakan sahaja. sebab memnag dah clear dari dunia siber. kenapa ek?? alang-alang nak sebarkan, bagila semua orang tengok. aku pon nak tengok gak. gamaknya, korang tatap jela gambar2 ex BF elizabeth wong tu yang bernama Hilmi Ibrahim. (betulker ni??) nak koemn, aku baynak menda nak komen.. tapi malas nak taip. huhuhu. baca suka la. apatah lagi tengok.. hihiihi
2. MB Perak dan exco baru digantung Speaker
ni punya hal macam kelakar dan sewel. si Speaker boleh plak menggantung MB Perak, DR zambry and the excos just becoz ngangkat sumpah jadi MB Perak tanpa menunggu MB Nizar letak jawatan. pelik. macamla Dr Zambry yang beria nak angkat sumpah. tukan titah SUltan. Contradict nyer Speaker Perak ni. tu la, lantik lagi orang bukan melayu jadi Speaker. buat Loud Speaker yang menyesakkan telinga sahaja.
3. kisah Nora Danish dan Fasha Sandha
oh, tak habis2 lagi kisah 2 'sahabat' ni. kelakar la fasha sendat ni. macam cari publisiti murahan lak dengan mengaitkan nama new mommy dengan tekanan perihal dia ngan si Rizal yang tak reti hargai anak tu. huh.
4. mawi dan ekin baru balik honeymoon
aiyaa.. mangkuk ni lagi. penatla pasal si budak botak ni. dah penat dengan isu kawin tu, pas balik honeymoon pon sebok gak. hishh... orang opis aku sibuk dengan da** ekin yang makin mekar pas kawin.. hahahaaha.. lam wa cha ha (lucah la) sioottt..
5. Perkahwinan Que HAidar dan Linda Jasmin
congrats to them. congrats to Que sebab dah dapat anak lelaki. wah panats soot.. bapak instant.. just joke.
6. filem Geng pengembaraan : upin dan ipin
aku amsih belum berkesempatan tengok movie ni. dengarnya dah remat rm2juta dlam lima hari. oh, tak sabar sungguh.. cerita anak tempatan, kita kenalah support, kan?? dengarnya bertaraf Disney..
7. Puteri Gunung Ledang the Musical
oh, congrats untuk aku sebab berjayatengok PGL. congrats to PGL and the teas sebab mempersembahkan karya yang sangat bagus dan world class. tabik spring la untuk PGl..toiiing!

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin