Monday, February 2, 2009

Muslim! attention please


baru baca http://justkhai.com/. agak terkejut dengan apa yang Khai baru paparkan. dulu kecoh pasal blog adibah Ahmad. sekarang dah ada semula, tapi menggunakan nama Adibah Ahmed. tukar part 'Ahmed' tu jer. check out this blog http://www.adibahahmed.blogspot.com/ dan blog ini http://www.syurga-islam.blogspot.com/. tolong baca dengan ilmu Islam yang tinggi, sebab orang yang cetek Islamnya, akan agak tergugat. tak tahu siapa yang owner blog ini, tapi yang pasti, sangat-sangat menyesatkan. minta tolong anda-anda semua untuk flag blog ni. cara flag:

1. kat side bar ata, click 'Flag this Blog'.

2. then, blogspot akan beri senarai kenapa perlu di flag? click 'hate/violence'.

3. then, confirmkan flag itu.

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin