Saturday, January 3, 2009

pon! pon! bukan pondan, ok!


saper suka 'hon'?? saper suka kena hon? saper suka hon orang?? aku tak suka HON.. tak suka! tak suka kena hon. tak suka hon orang. biadap. rude!


kenapa suka hon orang??


1. suka2??

:kepala hotak kamu!


2. sebab cuak??

: bodohnyer. tak yah bawak keter. duk umah diam2. suruh supir ko anta je la.


3. hon kawan?

: ok la.. nak notify orang tu ko tu kawan dia ek??


4. nak bagi amaran?

: ok. sebab nak tolong orang. maybe keter orang tu dah nak masuk gaung. fine


5. bengang sebab orang depan masuk line kamu time q traffic light??

: memang patut ko hon dia. biadap punya manusia. takder sivik. tak belajar bawak keter.


6. terkejut orang masuk lane kamu tanpa lampu isyarat??

: cool sahaja. dah tanggungjawab ko kena focus dan berhati-hati. tak usah hon orang. ko potong dia balik, n jeling la.. huhuhu


umat mana yang paling suka hon orang?? bangsa c*n*.. giler punya bangsa. biasa perempuan la.. dah la hon panjang giler. padahal aku tengok takder apa masalah pun. kes cuak la tu. tak pun rasa dia sorang yang bayar cukai jalan. ntah2 dia tak der lesen. ala, setakat keter cabuk, aku tak heran ko nak hon orang.. bunyi hon macam katak lekat lalat.. sengal!


No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin