Sunday, January 18, 2009

panjat Bukit Tabuh

ish, naper banyak pulak gambar si ema ni??? ni blog along la... ish ish
sebenarnya banyak aktiviti nak dicerita kat sini. pembukaan 2009, aku berazam nak memperbanyakkan aktiviti outdoor dan kurangkan sikit aktiviti indoor, seperti tidor dan blogging. last 2 week aku join Myza panjat Bukit Tabur yang terletak di area Taman Melawati. oh, quite tiring tapi puas sebab dapat tengok matahari terbit. bangun tido kul 5.30 pagi dan berada di pinggir bukit kul 6.30 pagi. sampai atas dalam kul 8 pagi; sebab banyak sangat take rest. al maklumlah, tak cukup stamina. hihihi. kesimpulannya, kenala selalu beraktiviti..

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin