Sunday, January 18, 2009

Alumni MRSM MZMS @ Rugby Ansara Tournament



mereka yang sudi menghadirkan diri... ingat lagi tak??



Ramai yang sudi jadi baby Sitter Natalia Aleesha.. untung ko Izudin!


aksi-aksi terlampau Topak dan awek.. hahaha





Tanggal 17-18 Jan 2009, berlangsung satu kejohanan Rugby Ansara bertempat di Padang Cobra, PJ Utara. Bebudak ex-MRSM Muadzam Shah batch aku ada mengambil satu team dan diorang ambik kesempatan untuk buat small gathering. aku malas nak join sebenarnya sebab tau, takkan ramai budak pompuan datang. but then, aku datang jugak sebab nak jumpa budak2 yang aku dah lama tak jumpa macam Badak, Topak dan Shamang. aku buat home made muffin aku dan bawak roti untuk diorang. sampai sana dalam kul 10.30pagi dan diorang pun dah berkumpul. Topak bawak awek dia (yang jeles dengan aku) so, aku pon malas nak bercakap dengan Topak ( satu benda yang menyedihkan sangat2).tak tau nak borak apa dengan awek dia coz kang tersasul cerita zaman2 sekolah. lantak ler... dan Izudin bawak anak dia yang latest (yang ketiga) name Natalia Aleesha yang sangat2 nice dan baik.. aku pun tetiba jadi baby sitter tak rasmi Aleesha.. hehehe. Aleesha siap tidor lagi dalam pangkuan aku.. huhuu. mulanya nak blah after lunch, tapi sebab Aleesha punya pasal, aku sanggup stay sampai petang. smalam diorang cuma ada 2 game jer. yang mana kedua-dua game kalah. hampeh! diorang pun tak bermaksud untuk menang. its just a game and yang penting dapat gather ramai-ramai.. kan??

memang happening la. yang datang semalam adalah Shal (+tunang), Jay, Daus (+tunang), Mydin (+tunang), Izudin (+anak), Bear (+future wife datang lambat sket), Topak (+awek), Shamang, Alun, Badak, Zarul, Po'on, Pogie, Poyo, Fecca, Natalia Farehah,Apek, Iskandar dan Reza.. ada yang tertinggal tak???

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin