Thursday, January 29, 2009

Aku benci: si pencium


Masa tengok Bride Wars, aku duk hujung sekali. And sebelah aku ada couple Indian. Awal-awal lagi, sebelum lampu tutup, si pompuan (duk sebelah aku) dah bersandar atas bahu si laki. Bukan bersandar biasa. Tapi ala-ala macam tengah berpeluk atas katil lak. Aku ni dah tak tahan, tertoleh gak ke kanan melihat aksi-aksi itu. Ishhh.. makin lama makin layan pulak makhluk –makhluk ni ber madu asmara. Aisehhhh.. tangan si laki tu dah merayap ke dada, ke bawah and ke seluruh badan. Adeihhh.. ni bukan tengok wayang ni.. ni dah buat wayang. Pastu aku dengar la plak bunyi aksi-aksi kucupan.perghhh. bukannya aku teringin, ok?! Aku tak selesa sebab diorang wat projek kat sebelah aku yg pakai tudung ni. Hormat la sket. Even u r not Muslim (errrrr.. Muslim pun ramai buat peel bodoh ni) tapi tolongla ada rasa ‘kemaluan’ sikit… show your respect please!

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin