Tuesday, November 11, 2008

Selamat Tinggal


Selamat tinggal dunia blogger.. huhu.. pasni aku akan sangat dan amat jarang meng update blog aku or menggodek blog orang lain. sebab? company aku dah nak menghad limit kan penggunaan internet di sini. hanya kepada orang-orang besar yang bergred tinggi, yang bergaji lebih besar (yang lebih mampu ada broadband sendiri), yang aku kira tak semua reti menggunakan internet.. (sebab tu hanya mereka boleh akses).. argghh.. bodohnya.. tensennyer.. takper, aku aku cuba ke Cyber Cafe atau ke Jusco untuk WIFI.. zaman ini zaman internet la. semua information hanya di hujung jari. tanpa internet aku rasa, orang-orang disini akan lebih tertinggal dek pengetahuan.. aduih.. macam mana nak membentuk komuniti berpengetahuan??

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin