Tuesday, November 11, 2008

Katil Saya


Finally, katil n tilam ku sudah sampai.. nak dapatkan 'benda' ni punyalah payah.. dari hari pertama, susah betul nak dapat tarikh penghantaran. either friday or monday. then,decide on monday, after 7pm, sebab aku kerja. agreed. pastu keep calling, minta tukar masa; berkali kali plak tu. kata tak boleh after 7pm. what the h**l?! then, aku agreed kul 6pm, kena minta balik awal la ni.. semalam balik awal, tapi dapat call kata tak boleh hantar sebab lori hantar. what the tuuuuuuttt!!! (sensor ni).. apa lagi, aku mengamuk la dalam phone. tak pasal-pasal budak tu yang kena. lama gak la kena.. itu pu ada yang tak terkeluar dari mulut ni.. eiii! pastu dia call balik, dia kata, kaalu akak nak sangat barang tu,kami hantar la malam ni. eh, barang aku, mestilah aku nak nak. pastu mula la rasa bersalah sebab marah budak tu.. huhuu.. bengkak lak mata aku nangis sebab rasa bersalah.. pastu ada orang call cakap barang sampai dalam kul 8. sempat la kau ckp kat budak tu, akalu jumpa budak yang call tadi,akak minta maaf.. terkasar sket.. so, dekat-dekat kul 9pm,sampaila katil aku..

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin