Saturday, October 25, 2008

SK II


Awal bulan puasa, aku jumpa satu web site ni.. bbcmi.com this site jual product-product kosmetik yang original, tapi miniature size with 'miniature' price la.. and aku memang teringin sangat nak cuba SK II especially Essance Treatment tu.. coz muka aku agak senang menggelupas. so, i thought with a touched from pitera, it wil recover and i gain my smooth skin back.. so, aku order this trial package which contains 6 items; SK II mask, Clear Gel, Facial Treatment, Moisturiser, Clear lotion & Essance Treatment or known as miracle water.. its all cost rm138 including delivery service..

And the result is, tadaaa! muka aku dah tak merengsa and menggelupas serta kering lagi.. muka aku semakin moist n senang lekat make up.. paling best and syok masa pakai Mask dia.. memang rasa muka macam dapat rawatan dari pusat kecantikan...

Kat site ni banyak lagi trial product yang u all boleh order.. yerla, kalau nak trial, shoul use the small one only, rite?? we dont have to bought the actual one, and end up dengan muka kita tak sesuai ngan product mahal tu.. menghabiskan duit jer. try this site, u wont regret.. erm, regret sebab trial untuk yang aku beli tu dah takder, yang ada just new trial set; aging nyer.. hello, i'm still young..

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin