Friday, October 24, 2008

Open Department




Hari ni department aku wat Majlis Sambutan Hari Raya.. macam open house, kami jemput warga bank yang lain. dari various department. preparation dah dibuat sejka dua minggu lalu. agihan makanan, siapa nak sponsor, siapa yang nak wat pot luck.. walau ada krisis skit, tapi alhamdulillah.. verything goes well. yang bestnyer, aku dah belajar wat KETUPAT n berjaya!! huhhu.. seronok gilerr.

Masa Majlis, aku jadi penyambut tetamu.. hehe.. biasalah, gadis comel macam aku kenala jadi penyambut tetamu.. huhu.. peluh gak weh! yang penting, perut kenyang, orang ramai datang, makanan tak membazir.. alhamdulillah.



yes! ketupat aku dah menjadi! sesi tiup belon.. puhhhh


sesi bergambar.. sempat posing weh!


sesi tapau menapau.. ku dapat 4 cucuk sate jer.. mentang-mentang aku orang bujang... ces!

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin