Wednesday, October 29, 2008

New Hair


About my new hair. Ain yang beri sangat. Dia teringin sangat nak wat rebonding rambut aku yang agak dasyat curl nyer ni.. bagi aku tak la dasyat sangat, sebab aku pernah nampak yang lagi teruk.. huhuhu.. rambut aku ni ala-ala perempuan melayu terakhir gituu.. hampeh tul.. mak aku pon terngin sangat nak tengok aku rebonding lagi. Last aku wat 2 years ago.. masa tu memang dasyat la ornag tu kerjakan rambut aku. Menitik air mata aku.. huhu.. so memang dha serik la.. tak kesah la tak lawa pon.. tapi comel kan?? huhuhu. Mula-mula kenala potong dulu rambut sebab panjang.. aku nak wat layer.. so akak tu pun potong layer rambut ku.. pastu dia letak ubat lurus.. busuk! Lama gak la.. then stim. pastu dia basuh.. pas basuh, dia keringkan.. perghh, masa tu kembang rambut aku cam aper jer.. passtu baru dia start iron kan.. she’s very detail n lembut. Tak ganas pon.. pas tu dia letak ubat lagi. Yang ni wangi.. pastu basuh.. pas basuh, letak ubat treatment lak.. stim lagi.. pastu basuh lagi, keringakn n siap.. huhuu.. no wonder it tooks 5 hour.. potong n rebonding rm80 jer.. pastu aku nak treatment seklai plus rm30.. then amek serum treatment, tambah rm30.. tapi kakak tu bagi diskaun, total rm120 jer la.. tapi puas hati la.. mak aku gembira sangat.. sabor jer la... dnan plak kata tak cantik.. hurm...

p/s: temptation untuk letak gambar tak bertudung sangat kuat,cannot resist.. sorry.. huhuhu

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin