Friday, October 31, 2008

Modulator


Masa salesman Proton bagi penerangan kereta hari tu, aku dapat tahu yang setiap kereta sekarang dah boleh cucuk USB/pendrive untuk MP3.. tapi kena beli Modulator yang akan dicucuk pada satu lubang yang dahulunya diletak pencucuh rokok. Sekarang tidak lagi (ciri-ciri tak nak bagi orang merokok dalam kereta.. good, go0d)
So, aku pun cari la Modulator tu. Aku beli kt Jusco,RM55. So, cucuk la kat palam tu. Then kena set sama frequency ngan radio kita. Modulator aku berfrekuensi 88.6, so kena cari frekuansi yang sama kat radio. Cucuk la pendrive kat Modulator, and u can have ur MP3 song dari pendrive straight to ur car. Ok la gak.. Cuma ada bunyi macam radio sket sebab pakai frekuensi. And siap ada remote so, u all bley change the track.. nice rite?

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin