Tuesday, September 9, 2008

What's ur day??


Hari ni hari selasa.. second day of the week.. tak suka hari Selasa.. sebab rasa jauh sangat dengan hari Sabtu. Ramai orang tak suka hari Isnin sebab orang malas nak pergi kerja. Monday Blues. Tapi aku suka hari Isnin sebab boleh bercerita dengan orang office aku.. and suka dengar cerita diorang.. hehehe..
Aku tak suka hari Selasa n Rabu.. of course sebab jauh dari hari Sabtu, hari cuti. So, kadang2 aku dress up hari Selasa ala kadar sebab bosan.. hari Khamis biasa-biasa je. Rasa excited sikit. Hari Jumaat syok sebab rehat lama, 2 jam.. hehehe.boleh jalan-jalan. Lagipun hari Jumaat dah nak cuti, hari esoknya.. huuhu..
how about u?? what is ur day??

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin