Tuesday, September 23, 2008

Iftar UIA'ans

Last Saturday, aku ada iftar ngan kawan-kawan UIA aku.. yang dari Matrik tak pernah pecah.. actually,nak buat kat umah aku.. but end up ngan kat umah Norha.. yang bestnya, masak nasi ayam.. diulang, MASAK NASI AYAM, bukan beli nasi ayam kat bazaar… pastu, kak Liza, ( kak umah @sepupu norha) buat paid aging & pai epal.. wah.. sedapnya..nanti nak wat la kat umah plak.. hehehe mcam terror jer kan? Yang penting, ada menu yang aku wat; Kek Batik, request by wina, sebab dia nak belajar, nak buat n bg BF dia.. tapi hampeh, datang lambat sangat, aku dah siap dulu dah…
Yang best, Wina, Zura, Myza n Suhaina ada… havoc gila.. quite sad sebab tak cukup korum, Marissa kat Kuantan.. nak wat camner.. Zura dah agak berubah, dah makin wat lawak, makin gangster.. kelakar gila dengar citer anak murid dia.. hehehe.. Myza bercerita pasal her boyfriend, and her minor surgery… erm.. wina tak habes2 dengan, ‘nak beli hadiah apa untuk Amar??’.. eii, budak ni ingat aku ker yang berchenta ngan BF dia.. hampeh tul.. Norha, mcam tula.. lagipon aku selalu jumpa n contact dia… sam as Su.. aku takder cerita nak di kongsi.. penat nak jawab bila dorang tanya bila aku nak kawin… aku cakap, entah..lagi 3 tahun kot..
Sampai nak berbuka,semapt lagi diorang amek resepi Kek Batik aku.. syahdu sungguh.. bila dah makan, tak ingat dunia.. sedapnya nasi Ayam Norha (dengan bantuan Kak Liza, Su n Aku..hehehe)… Memang kenyang bangat..
Pas makan, solat, rehat jap, kami pi Jusco Maluri.. sajer shopping.. semua shopping.. kecuali aku.. sebab aku dah penat shopping sejak dapat bonus.. hehehe.. temankan wina cari T-shirt BF dia, tolong dia pilih handbag… seronok..:)

yeah, norha tengah shopping sakan...

pura-pura belek baju.. konon nak candid la..

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin