Tuesday, September 23, 2008

Iftar MRSM Muadzam Shah


Last Sunday, ada majlis berbuka bebudak MRSM Muadzam Shah, batch 97-2001.. buat kat Eden, The Curve.. its suppose to be reunion, yang akhirnya hanya 4 orang budak maktab datang.. yang balance 6 orang adalah kawan-kawan yang kami bawak.. memang sakit hati.. y?? sebab ada 17 orang budak MRSM Muadzam Shah yang sepatutnya datang, tapi end up dengan cancel last minute. Sakit gila hati aku n Shal.. yang lagi bengang, orang yang cadangkan nak wat berbuka tula yang cancel.. yang beria cadang kat Eden tula yang cancel.. macam sial, macam hampeh..
Dahla kena sindir ngan orang kat den tu, coz, booking untuk 17, tapi yang dtg 10 jer.. we should pay for 17 actually, but appeal untuk bayar untuk 10 orang jer.. malu gila.. nasib Shal cover. Pergghh.. pasni kami takkan buat reunion yang melibatkan orang yang tak boleh commit.. yang kelakar, bila sorang kawan tak datang, dia pun tak datang jugak.. such a childish! Lelaki n pompuan sama jer perangai.. macam celaka.

Whatever, the iftar still happening.. ngan shal tak reti nk berenti cakap.. ngan Jay (takut aku ngan kuku Jay, reminds me to Pontianak Harum Sundal Malam..heheh) asyik wat lawak jer.. erm, surprise, Nuex datang ngan awek dia.. comel jer.. hehehe.. aku datang ngan Ikmal.. Nuex ingat tu BF aku.. hehehe.. too cute la.. tak seswai.. hehehe

Ikmal, me & Jay....

Shal & her fiance

Nuex and his awek...nuex yang asyik makan, but he manage to find the best food.. huhuhuu..

ni kawan Shal, supermodel, Min.. cantik.. and they keep gossiping.. huhhu.. xoxo, gossip girl..

2 comments:

Amri said...

wei sorry...sebab tu aku kata x leh dtg....takut nak commit

ella medusa said...

betul anyssss..aku sokong!!!bengang nie..mmg bengang..nnt aku wat version aku lak..

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin