Friday, September 12, 2008

Bank Islam

Kad Raya Bank Islam..
Kad Raya & Sampul Duit Raya Bank Islam
waa.... Hari raya dah nak dekat ni.. demam raya pun dah rasa.. yang penting aku dah dapat kad raya Bank Islam yang berwarna merah darah.. erm, rasa macam sambut raya cina la plak.. masa tu dah terpikir, nanti dapat sampul raya color merah darah gak ker??? mesti menyala jer... but luckily, sampul color grey.. design tahun ni cantik sket. sebab pembuka sampul raya tu ala-ala macam surat punya. dia melintang, bukan menegak macam biasa.. and yang lagi best, tiba-tiba dapat extra 50 sampul.. huhuhu.... macam banyak duit jer nak bagi kat orang raya ni..

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin